Z
w

Expertise

BouwConsulent Noot heeft zijn expertise opgedaan in diverse functies binnen de bouwwereld waarbij alle disciplines aan bod zijn gekomen. Al meer dan 20 jaar werken we aan de meest uiteenlopende projecten van woningbouw, woonzorg, gezondheidszorg, verzamelgebouwen,  kantoorpanden tot sportgebouwen.            

Communicatie

Communicatie is mijn specialisatie waarbij we hebben opgemerkt dat dit juist het zwakke punt is in de hedendaagse bouwwereld. Door duidelijke afspraken en heldere communicatie zorgen we ervoor dat partijen tot een optimale samenwerking komen. Uiteindelijk willen alle partijen dat het resultaat voldoet aan alle verwachtingen. 

Zorgeloos

BouwConsulent Noot kan zijn brede bouwkundige dienstverlening inzetten om ook uw projecten c.q. opdrachten zorgeloos en optimaal te ondersteunen. Door afspraken vast te leggen en daar op te handhaven komt u als opdrachtgever niet voor verrassingen te staan.                Uw bouw mijn Zorg!

 

Z

Expertise

BouwConsulent Noot heeft zijn expertise opgedaan in diverse functies binnen de bouwwereld waarbij alle disciplines aan bod zijn gekomen. De afgelopen 18 jaar heb ik gewerkt aan de meest uiteenlopende projecten van ziekenhuizen en verzorgingscentra, sportgebouwen, kantoor- en bedrijfspanden, logistieke hallen en luxe villa’s tot woningbouw.

Communicatie

Communicatie is mijn specialisatie waarbij ik heb opgemerkt dat dit juist het zwakke punt is in de hedendaagse bouwwereld. Door duidelijke afspraken en heldere communicatie zorg ik ervoor dat partijen tot een optimale samenwerking komen. Uiteindelijk willen alle partijen dat het eindproduct voldoet aan de verwachtingen.
w

Zorgeloos

BouwConsulent Noot kan zijn brede bouwkundige dienstverlening inzetten om ook uw projecten c.q. opdrachten zorgeloos en optimaal te ondersteunen.

Contactgegevens

BouwConsulent Noot
Meeresteinstraat 2
5045 KN Tilburg
Tel. 06 - 124 24 047

info@bouwconsulentnoot.nl

 

Uw bouw mijn zorg!

van ontwerp tot oplevering'