Onze Diensten

BouwConsulent Noot staat voor je klaar binnen het gehele bouwproces en verzorgt ondersteuning aan vastgoed- en projectontwikkelaars, architecten, interieurstylisten, makelaars, aannemers, leveranciers en particulieren.

Je kunt bij ons terecht voor:

Bij Bouwconsulent Noot kun u terecht voor een verscheidenheid aan de bouw gerelateerde zaken zoals:

Bouwkundig tekenwerk

3D impressies en visualisaties

Bouwkundig advies

Bouwbegeleiding

Kwaliteitswaarborging

Projectontwikkeling

BENG Adviezen

Bouwkundig tekenwerk 
Wij zorgen ervoor dat u als opdrachtgever en ook de aannemer duidelijkheid krijgt over hoe het gebouw eruit komt te zien. Dit doen we o.a. met een bouwkundige tekening.

3D-visualisaties en impressies
Een bouwtekening met bijbehorend bestek, kan voor een leek lastig zijn om volledig te begrijpen. Daarom maken wij indien gewenst een 3D impressie. Hiermee kun je als het ware in en om het bouwwerk heenlopen.

Kwaliteitswaarborging
Zeker bij grotere bouwprojecten is het belangrijk dat de kwaliteit van het bouwwerk wordt opgeleverd zoals afgesproken. Omdat er op een groot project vaak veel mensen werken is een foutje sneller gemaakt. Onze kwaliteitswaarborging voorkomt problemen achteraf.

Bouwkundig advies
U kunt ons inhuren als bouwkundig adviseur. Als bouwkundig adviseur maken we een gedetailleerd rapport en geven bouwkundig advies over nieuwbouw en bestaande bouw. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verbouwen van je huis of een huis dat je graag wil kopen. Een bouwkundig advies kan je helpen een juiste keuze te maken.

Bouwbegeleiding
Als particulier kan er heel wat op je afkomen tijdens het (ver)bouwen van een huis of pand. Als je hier geen ervaring mee hebt kan het lastig zijn om te weten met wie en hoe je communiceert met de mensen die de klus voor je klaren. Met bouw begeleiding nemen wij deze zorg uit handen.

Projectontwikkeling
Van plan naar werkelijkheid! Op de stoel van de projectontwikkelaar nemen wij het voortouw en zorgen ervoor dat het bouwproject tot stand komt. Wij staan voor u klaar binnen het gehele bouwproces.

BENG adviezen
BENG staat voor ‘bijna-energieneutraal gebouw’. Bouwconsulent Noot is volledig gecertificeerd als vakbekwaam BENG-adviseur. Verkoop je je huis en heb je een energielabel nodig of start je een bouwproject, dan helpen wij je graag met het benodigde BENG rapport.

BouwConsulent Noot

Contactgegevens

BouwConsulent Noot
Meeresteinstraat 2
5045 KN Tilburg
Tel. 06 - 124 24 047

info@bouwconsulentnoot.nl

 

Uw bouw mijn zorg!

van ontwerp tot oplevering'